DIANELIS DIÉGUEZ
Gestora de projectes creatius i d'arts vives. Analista cultural especialitzada en mediació i procés d'internacionalització per a les arts. Màster en Processos Culturals Cubans (2017) i Llic. en Teatrología (2008) en la Universitat de les Arts de l'Havana. Va coordinar el Laboratori Escènic d'Experimentació Social (LEES) i membre de l'equip de Osikán: Viver Escènic Experimental. Actualment desenvolupa una recerca en l'àmbit Art i Comunitat en Graner. És Coordinadora General del Festival Sâlmon.
ASUN PIE BALAGUER
Asun Pié Balaguer és Doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i Diplomada en Educació Social per la Universitat Ramon LLULL. És professora/investigadora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És membre del Grup de Recerca CareNet. Care and Preparedness in the Network Society (IN3-UOC). Des de 2017, és responsable de la recerca a VULNUS, arts vives i recerca.
SILVIA GARCÍA MÁRQUEZ
Sílvia G.Márquez (Barcelona, 1980) Educadora social especialitzada en diversitat funcional des del 2001. Actualment directora de l'àrea de programes i projectes del GRUP SOM VIA. Professora associada dels estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació- UOC i membre de l'equip d'investigació LES. Laboratori d'Educació Social Catalunya-UOC. Actualment està cursant un Màster en gestió cultural (Universitat de Girona-UOC) i és responsable de producció a VULNUS.
THOMAS LOUVAT
Thomas Louvat, Grenoble, França, és director de teatre, docent i investigador. Màster 1 en recerca teatral per la Universitat de la Sorbonne Nouvelle, Paris 3. En 2005 va fundar el projecte teatroDENTRO a Barcelona, formació teatral i producció en presons dins de l'associació transFORMAS. Des de 2017 és director artístic de VULNUS i dinamitzador dels programes de cultura-educació del Pla de Barris per l’Ajuntament de Barcelona.
Show More

CONTACT

proyectovulnus@gmail.com / +34 658 13 22 46

  • Icono social Vimeo
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook icono social

© 2020 VULNUS arts vives i recerca